Opiskelen Suomen Urheiluhierojaopistossa (SUHO) ja valmistun kesällä 2021 urheiluhierojaksi. Teen opiskelun ohessa työharjoittelua SUHO:n vastaanotolla Länsi-Pasilassa sekä HJK:n jalkapallo- ja HIFK:n jääkiekkoedustusjoukkueissa.


Asuin pitkään Yhdysvalloissa ja suoritin siellä urheiluhallinnonkandidaatin (Bachelor of Science in Sports Management) ja kauppatieteiden maisterin (Master’s in Business Administration) tutkinnot. Olen myös suorittanut Itä-Suomen Yliopistossa Urheiluravitsemuksen sekä Liikuntalääketieteen perusteet.


Oma urheilijataustani muodostuu jalkapallosta naisten liigatasolta Suomesta ja NCAA Div. III -yliopistotasolta Yhdysvalloista. Valmistumisen jälkeen töiden ohella työskentelin myös yliopiston naisten tennisjoukkueen fysiikkavalmentajana. Nykyään harjoittelen omatoimisesti kuntosalilla ja lenkkeillen.


Entisenä kilpaurheilijana minulla on paljon ymmärrystä ja kokemusta urheilijan kehosta ja sen huoltamisesta. Minulle urheilu, liikunta ja kehon hyvinvointi ovat aina olleet tärkeä osa elämää. Toivon urheiluhierojan ammatin kautta pystyväni kannustamaan liikkumaan sekä parempaan kehohuoltoon.