Valmistuin kesäkuussa 2021 Suomen Urheiluhierojaopistosta (SUHO) koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi. Tein opiskelun ohessa opiskelijahierontoja Kulosaaressa, työharjoittelua SUHO:n vastaanotolla Länsi-Pasilassa sekä hallikäyntejä HJK:n jalkapallo- ja HIFK:n jääkiekkoedustusjoukkueissa. Urheiluhierojakoulutukseen kuului myös urheilu- ja kineesioteippaus. Lisäksi pystyn neuvomaan kuntouttavia ja/tai kuntoa kohottavia harjoitteita sekä harjoitusohjelmia. Lokakuussa 2021 täydensin osaamistani purentalihashieronnan koulutuksella.


Asuin pitkään Yhdysvalloissa ja suoritin siellä urheiluhallinnonkandidaatin (Bachelor of Science in Sports Management) ja liiketalouden maisterin (Master’s in Business Administration) tutkinnot. Olen myös suorittanut Itä-Suomen Yliopistossa Urheiluravitsemuksen sekä Liikuntalääketieteen perusteet.


Oma urheilijataustani muodostuu jalkapallosta naisten liigatasolta Suomesta ja NCAA Div. III -yliopistotasolta Yhdysvalloista. Valmistumisen jälkeen töiden ohella työskentelin myös yliopiston naisten tennisjoukkueen fysiikkavalmentajana. Nykyään harjoittelen omatoimisesti kuntosalilla ja lenkkeillen.


Entisenä kilpaurheilijana minulla on paljon ymmärrystä ja kokemusta urheilijan kehosta ja sen huoltamisesta. Minulle urheilu, liikunta ja kehon hyvinvointi ovat aina olleet tärkeä osa elämää. Toivon, että hierojan ammattin kautta pystyvän kannustamaan liikkumaan sekä parempaan kehohuoltoon.

Service also in English.