Valmistuin kesäkuussa 2021 Suomen Urheiluhierojaopistosta (SUHO) koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi. Tein opiskelun ohessa opiskelijahierontoja Kulosaaressa, työharjoittelua SUHO:n vastaanotolla Länsi-Pasilassa sekä hallikäyntejä HJK:n jalkapallo- ja HIFK:n jääkiekkoedustusjoukkueissa.

Urheiluhierojakoulutukseen kuului myös urheilu- ja kineesioteippaus. Teippauksen lisäksi pystyn neuvomaan kuntouttavia ja/tai kuntoa kohottavia harjoitteita sekä harjoitusohjelmia. Lokakuussa 2021 täydensin osaamistani purentalihashieronnan koulutuksella.

Asuin pitkään Yhdysvalloissa ja suoritin siellä urheiluhallinnonkandidaatin (Bachelor of Science in Sports Management) ja liiketalouden maisterin (Master’s in Business Administration) tutkinnot. Olen myös opiskellut Itä-Suomen Yliopistossa urheiluravitsemuksen sekä terveysalääketieteen perusteet. Opiskelun lisäksi työskentelin vapaaehtoisena naisten yliopistotennisjoukkueen fysiikkavalmentajana ja mentorina sekä tein personal training valmennuksia.

Oma urheilijataustani muodostuu jalkapallosta naisten liigatasolta Suomesta ja NCAA Div. III -yliopistotasolta Yhdysvalloista. Nykyään harjoittelen omatoimisesti kuntosalilla ja lenkkeillen. Entisenä kilpaurheilijana minulla on paljon ymmärrystä ja kokemusta urheilijan kehosta ja sen huoltamisesta. Minulle urheilu, liikunta ja kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat aina olleet tärkeä osa elämää. Toivon, että hierojantyön kautta pystyvän kannustamaan ihmisiä liikkumaan sekä pitämään parempaan huolta itsestään.

Service also in English.

Töissä iltaisin ja viikonloppuisin